2023. május 5.

CIB részalapok névváltozása

A CIB Esernyőalap, a CIB Származtatott Esernyőalap és a CIB Talentum Esernyőalap valamennyi részalapjának a neve 2023. június 30-ig CIB-ről Eurizonra változik.

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Befektetőinket az Eurizon Asset Management Hungary Zrt. (a továbbiakban: Alapkezelő) által kezelt CIB Esernyőalappal, CIB Származtatott Esernyőalappal és CIB Talentum Esernyőalappal kapcsolatos alábbi változásról, melynek értelmében, valamennyi részalapunk neve CIB-ről Eurizonra változik. Az Eurizon a CIB Bank anyabankjának, az Intesa Sanpaolo bankcsoportnak a vagyonkezelő vállalata.

A részalapok nevének változásán kívül a részalapok vonatkozásában további módosításokra nem kerül sor. Tehát minden részalap változatlan befektetési stratégiával, kockázati mutatóval, díjakkal és költségekkel, a befektetési jegyek vásárlási és visszaváltási költségeivel, forgalmazási és elszámolási feltételeivel áll Befektetőink és Ügyfeleink rendelkezésére. Az Alapkezelő több mint 22 éve segíti Befektetőit vagyonuk befektetésében.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. 2021/04/08- át követően Eurizon Asset Management Hungary Zrt. néven folytatja működését. Az Eurizon Capital cégcsoport tagjaként ötvözzük CIB-es értékeinket az Eurizon Capital cégcsoport teremtette globális lehetőségekkel, élvezzük annak nemzetközi hátterét, és felhasználjuk innovációinak eredményét. Az Eurizon Capital cégcsoport az Intesa Sanpaolo csoport – melynek része a CIB Bank Zrt. is – vagyonkezelésre specializálódott tagjaként mind a magán, mind pedig az intézményi ügyfelek részére a vagyonkezelési termékek és szolgáltatások széles skáláját biztosítja. Az Eurizon Capital cégcsoport tevékenysége nemcsak a befektetési alapok nemzetközi forgalmazására terjed ki, hanem az Intesa Sanpaolo csoport befektetési alapkezelési és vagyonkezelési tevékenységének egy részét is végzi. A több mint három évtizedes múltra visszatekintő Eurizon Capital tevékenységének középpontjában az áll, hogy magasan képzett nemzetközi szakértői gárdáját az egyedi ügyféligények szolgálatába állítsa. Közös célunk, hogy a pénzügyi piacok komplexitását Befektetőink számára is elérhető, rugalmas befektetési lehetőségekké alakítsuk, és olyan folyamatosan megújuló befektetési termékpalettát dolgozzunk ki és kezeljünk, amely jól illeszkedik a befektetők sokszínű megtakarítási igényeihez, és ezáltal segítsük Befektetőinket a jövőbeli pénzügyi céljaik elérésében.

Budapest, 2023. május 8.

Eurizon Asset Management Hungary Zrt

Vissza a hírekhez