Történetünk

Alapításunk óta a hazai befektetési alapkezelői piac megbízható szereplőjeként működünk, és elkötelezettek vagyunk anyabankunk alapértékei iránt, melyek az ügyfelek, befektetők egyedi, magas színvonalú kiszolgálására való törekvést testesítik meg.

 Az elmúlt 20 évben arra törekedtünk, hogy magánszemélyeknek, vállalati és intézményi partnereinknek olyan lehetőségeket dolgozzunk ki, amelyek alkalmasak arra, hogy közelebb vigyék őket pénzügyi céljaik eléréséhez. A befektetők igényeire válaszul az alacsony kockázatú termékkategóriák specialistájává váltunk.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. a CIB Csoport tagjaként 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazai és nemzetközi értékpapírpiacon befektető, rugalmas és alacsony költségű befektetési alapokkal valamint intézményi vagyonkezeléssel bővítse a CIB Csoport szolgáltatásainak körét.

Társaságunk 2013 óta Európa egyik vezető vagyonkezelőjéhez, az Eurizon Capital cégcsoporthoz tartozik, amely az Intesa Sanpaolo csoport vagyonkezelésre specializálódott tagja. Az Intesa Sanpaolo Csoport - melynek része a CIB Bank Zrt. is - Olaszország piacvezető bankcsoportja, az európai bankszektor egyik meghatározó szereplője.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. 2021. áprilisától Eurizon Asset Management Hungary Zrt. néven, változatlan elkötelezettséggel folytatja tevékenységét a befektetők és ügyfelek számára történő értékteremtésben.