Intézményi vagyonkezelés

Intézményi vagyonkezelés több évtizedes tapasztalattal: Társaságunk 1997 óta kínál vagyonkezelési szolgáltatást intézményi ügyfeleknek, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk a partneri viszony kialakítására.

A befektetési piacokon bekövetkezett legfontosabb fejleményekről negyedéves gyakorisággal tájékoztatjuk ügyfeleinket, részt veszünk igazgatótanácsi üléseken vagy közgyűléseken és eseti jelleggel felmerülő információ kéréseiknek is örömmel teszünk eleget. Elkötelezettek vagyunk a hosszú távú befektetési stratégiák, a diverzifikáció és a fundamentális elemzés mellett és szigorú kockázatkezelési elveket vallunk, melyet anyavállalatunk, az Eurizon Asset Management know-how-jával is megerősítünk. Az Eurizon Asset Management 35 éve szolgálja ki vagyonkezelt ügyfelei személyre szabott igényeit, mára Európa egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a vagyonkezelésben. 2023.03.31-én 33 országban van jelen és mintegy 148 milliárd euró értékben kezel vagyont intézményi ügyfeleinek, ami az összes kezelt vagyon megközelítőleg 38%-a.

Büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre és prudens működésünkre, azonosulva az Eurizon csoport által vallott értékekkel, úgy mint a Becsületességgel, ami magába foglalja az őszinte, az üzleti etikán alapuló, átlátható működést, az adott szó megtartását és a felelősséget mindazok iránt, akik megbíznak bennünk és ránk támaszkodnak.