2022. május 2.

Privátbankár.hu Klasszis 2022 - Díjaink

A Privátbankár.hu hagyományteremtő jelleggel díjat alapított 2014-ben, amellyel a magyarországi befektetésialap-piacon szereplő portfóliókezelők és alapkezelők teljesítményét ismerik el és jutalmazzák. 2022-ben már kilencedszer értékelik a szakmát a Privátbankár.hu Klasszis díjakkal, melyek az évek során a hazai befektetési alapkezelői szakma legfontosabb díjai lettek.

 

Nagy örömünkre az áprilisban megrendezett gálán négy díjat is elnyertünk az alábbi kategóriákban:

 

Legjobb Abszolút Hozamú Nem Származtatott Alap:

1. hely: CIB Euró Talentum Total Return Alapok Részalapja

 

Legjobb Rövid Kötvény Alap:

3. hely: CIB Dollár Start Rövid Kötvény Részalap

 

Legjobb Szabad Kötvény Alap:

3. hely: CIB Globális Kötvény Alapok Részalapja

 

Legjobb Árupiaci Alap:

3. hely: CIB Nyersanyag Részalap

 

Míg idén a rövid kötvény alapjaink közül a CIB Dollár Start Rövid Kötvény Részalap került fel a dobogóra, addig tavaly az Év Legjobb Rövid Kötvény Alapja 2021 díjak közül sikerült kettőt is begyűjtenünk: a CIB Euró Start Rövid Kötvény Alap az euróban denominált alapok, a CIB Start 2 Rövid Kötvény Alap a forintos alapok között végzett az élen. A szép teljesítmények mögött mindig van egy sikeres portfólió menedzser, a CIB Start Részalapokat már hosszú évek óta Csekő Zoltán senior portfólió menedzserünk kezeli.

A múlt évben a rövid kötvény alapjaink mellett a CIB Indexkövető Alapot is díjazták, a második helyet szerezte meg az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja 2021 kategóriában.

Termékstratégiánk fontos részét képezi a tőkevédett befektetési alapok kibocsátása, mind a származtatott, mind a nem származtatott szegmensben, így büszkék vagyunk arra, hogy 2020-ban az év tőkevédettalap-kezelői lettünk ezen a patinás megmérettetésen.

 

 

 

 

Vissza a hírekhez